Crucea kabbalistica

Crucea kabbalistica este un ritual foarte folositor care ne conectează cu Arborele Vietii, ne aliniază energiile, echilibrează emisferele cerebrale, aura dar în acelaşi timp actionează şi ca o metodă eficientă de protecţie pentru oprirea oricărei agresiuni sau intrarea în spaţiul şi campurile energetice personale.


Scopul crucii kabbalistice este:
  • Unirea celor patru nivele ale conştinţei cu sefira Tiferet care este sefira centrală a arborelui sefirotic. În acest fel aducând practicantul în armonie cu el însuşi şi în centrul personal de unde poate să interacţioneze într-un mod echilibrat cu cele patru elemente din sine însuşi. Doar prin stăpânirea elementelor interioare se poate trece la manifestarea şi stăpânirea elementelor exterioare.
  • Să unească personalitatea cu adevăratele surse ale vieţii permiţând deschiderea unui canal prin care să intre în conştiinţă.
Practica regulată aduce:
  • O recunoaştere a Eu-lui transcedental. Cu alte cuvinte, se formează o punte între conştient şi subconştient, permiţând minţii "să devină deschisă pentru manifestarea forţelor Divine". În timp, devenim din ce în ce mai mult conştienţi de influenţa şi inspiraţia Divinităţii.
  • O conectare graduală la un nivel ridicat al conştiintţi, printr-o schimbare imperceptibilă, către nivele vibraţionale mai elevate.
  • Conştiinţa zilnică mai rafinată şi mai sensibilă, conştientă de noile posibilităţi,
  • O nouă înţelegere şi percepere a realităţii vieţii
  • O experienţă pe care nu ai mai avut-o și trăit.


Ateh = a ta este
Atinge fruntea şi vibrează “Ateh

Malkuth = împărăţia
Atinge chakra rădăcină şi vibrează “Malkuth

Ve - Ghebura = şi puterea
Atinge umărul drept şi vibrează “Vegeburah

Ve - Ghedula = şi slava
Atinge umărul stâng şi vibrează “Vegedulah

Le Olam = acum şi pururea şi în vecii vecilor (pentru totdeauna)
Ridică mâinile la nivelul pieptului formând poziţia de rugăciune şi vribrează
Le Olam

AMEN =ASA SĂ FIE!
Lasă mâinile să cadă cu palmele orientate în faţă şi degetele în jos şi vibreaza “Amen

Acest ritual este bine a se practica zilnic si la inceputul. sfarsitul oricarui ritual in genereal, meditatie sau lucru spiritual.


Explicaţia ritualului de protecţie al crucii Kabbalistice.